Bromfietser gewond na opzettelijke aanrijding; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Den Haag -Op de kruising Soestdijksekade  -Soestdijkseplein is zaterdagavond 21 december een bromfietser opzettelijk aangereden door een personenauto. De politie komt graag in contact met getuigen.

Rond 19.15 uur kreeg de politie de melding dat er op de Soestdijksekade een personenauto opzettelijk was ingereden op een bromfiets. Eenmaal ter plaatse troffen agenten de gewonde bestuurder aan met zijn beschadigde bromfiets en meerdere personenauto’s met blikschade.

- Advertisement -

Uit verklaringen van enkele getuigen bleek de bestuurder van een blauwkleurige Mercedes voorzien van een Bulgaars kenteken ruzie te hebben gehad met de bromfietser. Na de onenigheid reed de bestuurder van de Mercedes vervolgens in tegenovergestelde richting tegen meerdere voertuigen aan in de richting van het Veluweplein.

Uiteindelijk heeft de bestuurder de bromfietser aangereden die daarbij gewond raakte en later naar het ziekenhuis werd vervoerd. De 27-jarige bestuurder van de Mercedes werd aangehouden.

Getuigen en beelden gezocht
In het onderzoek naar deze opzettelijke aanrijding is de politie dringend op zoek naar getuigen die rond 19.15 uur op de kruising van de Soestdijksekade met het Soestdijkseplein richting Zuiderparklaan iets hebben gezien.

Als er mensen zijn die in het bezit zijn van een dashcam of andere filmbeelden die te maken hebben met dit incident, wilt de politie die graag spreken. U kunt contact opnemen via de opsporingstiplijn 0800-6070. Ook anoniem kunnen er tips worden doorgegeven via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

- Advertisement -

Gerelateerd