Lichaam in te water geraakte auto Parkkade Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondagavond de auto teruggevonden welke omstreeks 03.00 uur te water was geraakt. In de auto zat op de bijrijdersstoel nog een persoon. De politie ging op zoek naar de auto nadat zij eerder een 38-jarige Rotterdammer uit de Nieuwe Maas hadden gevist, hij had een steekwond en was zwaargewond.

De politie zocht vanaf 15.00 urenlang naar het wrak, deze werd uiteindelijk in de avond aangetroffen nadat er werd gezocht met een sonarboot. Eenmaal boven water bleek dat er nog een slachtoffer een vrouw in het voertuig zat. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. De auto heeft een Duits kenteken.

Lees ook Auto te water na mogelijk misdrijf

 

Lichaam in te water geraakte auto Parkkade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondagavond de auto teruggevonden welke omstreeks 03.00 uur te water was geraakt. In de auto zat op de bijrijdersstoel nog een persoon. De politie ging op zoek naar de auto nadat zij eerder een 38-jarige Rotterdammer uit de Nieuwe Maas hadden gevist, hij had een steekwond en was zwaargewond.

De politie zocht vanaf 15.00 urenlang naar het wrak, deze werd uiteindelijk in de avond aangetroffen nadat er werd gezocht met een sonarboot. Eenmaal boven water bleek dat er nog een slachtoffer een vrouw in het voertuig zat. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. De auto heeft een Duits kenteken.

Lees ook Auto te water na mogelijk misdrijf

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!