Politiehelikopter zoekt naar inbreker in Zoetermeer

maandag 23 december 2019 09:03

Zoetermeer – De politie heeft zondagavond een klopjacht gestart op de verdachte van een inbraak in een woning in de wijk Oosterheem. Omdat de politiehelikopter in de buurt was is deze eveneens mee wezen zoeken naar de verdachte.

De helikopter heeft heel Zoetermeer afgezocht en ook eenheden op de grond zijn aan het zoeken geweest. Voor zover bekend is de verdachte niet meer aangetroffen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter zoekt naar inbreker in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie heeft zondagavond een klopjacht gestart op de verdachte van een inbraak in een woning in de wijk Oosterheem. Omdat de politiehelikopter in de buurt was is deze eveneens mee wezen zoeken naar de verdachte.

De helikopter heeft heel Zoetermeer afgezocht en ook eenheden op de grond zijn aan het zoeken geweest. Voor zover bekend is de verdachte niet meer aangetroffen.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!