Daders gezocht na beroving met vuurwapen in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 31-jarige Rotterdammer raakte in de vroege uren van eerste kerstdag op de Bonn en Meeswerf gewond toen twee mannen hem aanvielen en met een vuurwapen in het gezicht sloegen. De politie komt graag in contact met getuigen.

ven na 01:00 uur parkeerde het slachtoffer zijn auto en stapte nietsvermoedend uit waarna twee nog onbekende mannen hem probeerden te beroven. Volgens de Rotterdammer sloegen ze hem meerdere malen hard in het gezicht met een vuurwapen.

- Advertisement -

De daders renden weg zonder buit, het slachtoffer gewond achterlatend. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

Signalement
Volgens de melding gaat het om twee licht getinte mannen. Eén van de mannen was slank
en ongeveer 1,75 meter lang. Hij droeg een zwarte jas en hoodie. Hij zou een zwart vuurwapen bij zich hebben. De tweede verdachte had een baardje.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt wat er gebeurt is en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...