Eigenaar looft beloning uit na autodiefstal in Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 december heeft een autodiefstal plaatsgevonden in de Zoetermeerse wijk Seghwaert. De eigenaar looft een beloning uit van duizend euro voor wie de dader(s) weet aan te geven.

De auto betreft een grijs/zilveren Toyota Verso uit 2007. Inmiddels is de auto – beschadigd – teruggevonden en eveneens zijn diverse spullen die in de auto lagen, gedumpt op verschillende locaties.

Rond 05.00 uur zou een deel van de inhoud gedumpt zijn bij de Noord AA. Een deel van de kleinere inhoud, zoals sleutels, kentekenbewijzen en gereedschap is in het water op de dijk gedumpt. Een tas met sportartikelen is gevonden bij de Ponyweide.

De auto is gezien en gefilmd bij een dump, en is gelukkig – al is deze wel fors beschadigd – teruggevonden.

Beloning
Ondanks dat het merendeel van de gestolen goederen zijn teruggevonden, looft de eigenaar een beloning uit van duizend euro voor de persoon die de dader(s) kan aangeven. Heeft u meer informatie dat kan leiden naar de dader(s)? Neem dan contact met ons op via redactie@nieuwsopbeeld.nl of via ons contactformulier. Dan brengen bij u in contact met de eigenaar.

Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de politie via 0900-8844 of kunt u anoniem tips melden via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd