Scooterboefjes 14 en 16 gepakt door politie, moeder dacht zoon in bed lag Leiden

woensdag 25 december 2019 19:36

Leiden – Een moeder keek kerstavond wel heel vreemd op naar het bed van haar 14-jarige zoon nadat de politie haar opbelde dat hij was opgepakt voor het plegen van een scooterdiefstal. De jongen werd na een korte achtervolging aangehouden.

Agenten wisten in ieder geval drie personen aan te houden. Twee van 14 en één van 16 jaar oud. Nadat de jongens waren vastgezet werden de ouders gebeld. Toen één van de moeders werd gebeld reageerde ze dat haar zoon gewoon in bed zou moeten liggen en dat hij helemaal geen scooter kon rijden. Toen ze ging kijken lag er alleen een hoopje kussens.

Naast de straf van de politie of het openbaar ministerie zal de jonge knaap vast en zeker nog een flinke straf van ze ouders mogen verwachten. Wat er met de andere twee jongens is gebeurd is niet bekend.

Foto : Politie Leiden Wijkagent Dubbeldam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterboefjes 14 en 16 gepakt door politie, moeder dacht zoon in bed lag Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – Een moeder keek kerstavond wel heel vreemd op naar het bed van haar 14-jarige zoon nadat de politie haar opbelde dat hij was opgepakt voor het plegen van een scooterdiefstal. De jongen werd na een korte achtervolging aangehouden.

Agenten wisten in ieder geval drie personen aan te houden. Twee van 14 en één van 16 jaar oud. Nadat de jongens waren vastgezet werden de ouders gebeld. Toen één van de moeders werd gebeld reageerde ze dat haar zoon gewoon in bed zou moeten liggen en dat hij helemaal geen scooter kon rijden. Toen ze ging kijken lag er alleen een hoopje kussens.

Naast de straf van de politie of het openbaar ministerie zal de jonge knaap vast en zeker nog een flinke straf van ze ouders mogen verwachten. Wat er met de andere twee jongens is gebeurd is niet bekend.

Foto : Politie Leiden Wijkagent Dubbeldam

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!