Zwaargewonde na eenzijdig ongeval in Rijswijk

woensdag 25 december 2019 02:05

Rijswijk – Dinsdag 24 december is rond 22.30 uur een persoon zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Schaapweg.

Het slachtoffer bestuurde een bus, waarmee hij tegen een boom langs de weg klapte. Vanwege de toestand van het slachtoffer is het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse gekomen ter ondersteuning. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De schade aan het voertuig was groot en de brokstukken lagen over grote afstand verspreid. De Schaapweg was in de richting van Den Haag enige tijd afgesloten in verband met het incident. De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht.

 

0 reacties

Zwaargewonde na eenzijdig ongeval in Rijswijk
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Dinsdag 24 december is rond 22.30 uur een persoon zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Schaapweg.

Het slachtoffer bestuurde een bus, waarmee hij tegen een boom langs de weg klapte. Vanwege de toestand van het slachtoffer is het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse gekomen ter ondersteuning. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De schade aan het voertuig was groot en de brokstukken lagen over grote afstand verspreid. De Schaapweg was in de richting van Den Haag enige tijd afgesloten in verband met het incident. De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht.

 

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Gouda - Maandagmiddag 6 april rond 15.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op het afvalbrengstation Cyclus aan de Goudkade in Gouda. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een persoon werd gecontroleerd in de ambulance.Foto's : AS Media Daniel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!