Politie onderzoekt steekpartij Rotterdam Zuid

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft in de avond van 2e kerstdag twee meldingen ontvangen van een steekpartij. De eerste melding werd gemaakt vanuit de Paul Krugerstraat. Daar zou mogelijk sprake zijn van een zwaargewonde, echter werd ter plaatse niemand aangetroffen.

Een uur later werd op de Slinge een man aangetroffen met een steekwond in zijn nek. De wond was niet levensbedreigend en het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk dat de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben, de woordvoerster van de politie kon dit nog niet bevestigen.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar getuigen. Mocht u iets hebben gehoord of gezien, neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd