RTL volgt Team Parate Eenheid Rotterdam

Date:

Share post:

Altijd al eens achter de schermen naar een speciale politie eenheid willen kijken? Dat kan vanaf dinsdag 7 januari, een cameraploeg heeft de afgelopen maanden het werk van Team Paraatheid binnen de politie Rotterdam gevolgd. Deze speciale eenheid wordt ingezet wanneer het voor de gemiddelde agent net een stapje te ver gaat.

Persoonsbeveiliging, demonstraties, rellende supporters, een inval of bloedstollende achtervolging niets is voor deze agenten te gek. Wanneer zij nodig zijn komen zij in actie om dergelijke aanhoudingen te verrichten. Van een instap in kogelwerende vesten tot een doodnormale aanhouding in uniform.

Het Team werkt normaal gesproken volledig onder de radar, er is dan ook bijna geen verschil te zien met de zwaardere landelijke arrestatieteams. Het team in Rotterdam bestaat uit mannen en vrouwen, wanneer zij voor de deur staan gaat het niet meer om een winkeldiefstalletje.

‘Team Parate Eenheid’ is vanaf dinsdag 7 januari om 21.30 uur te zien bij RTL 5.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd