Politie treft partij drugs en productiegrondstoffen aan in loodsen Hoogmade

Date:

Deel bericht:

Hoogmade – Vrijdagochtend 27 december heeft de politie een partij synthetische drugs aangetroffen in meerdere loodsen aan de Van Klaverweijdeweg. Daarnaast werden grondstoffen aangetroffen voor de productie hiervan.

Na een melding deed de politie onderzoek en besloot een aantal loodsen te doorzoeken. Hierbij werden rechercheurs ondersteund door agenten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen en de Forensische Opsporing.

- Advertisement -

Om welke drugs het precies gaat en hoe groot de partij is, is nog niet bekend gemaakt. De politie is bezig met onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Informatie melden
De politie vraagt mensen die verdachte situaties hebben gezien, om deze te melden. Andere informatie is ook welkom. Contact kan worden opgenomen via het algemene politienummer 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem via de website of via telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd