Vijf aanhoudingen na schietpartij op Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Rond 06.30 uur kreeg de politie de melding dat op de Nieuwe Binnenweg werd geschoten. In en nabij een café hielden agenten vijf personen aan. Er lijkt niemand gewond te zijn geraakt.

Na de melding begon een grote zoektocht in de omgeving. Getuigen vertelden dat bij een ruzie op straat werd geschoten. Een auto werd in de omgeving door agenten gesommeerd te stoppen en drie inzittenden werden aangehouden, nadat in het voertuig een vuurwapen werd aangetroffen.

- Advertisement -

In het café werden ook twee personen aangehouden. De verdachten variëren in leeftijd van 20 tot 28 jaar. Vier komen er uit Rotterdam, eentje uit Hellevoetsluis. In de omgeving en in ziekenhuizen is er niemand aangetroffen met schotwonden.

Het vijftal wordt vandaag gehoord om zicht te krijgen in de achtergronden en ook het onderzoek ter plaatse gaat verder.

Getuigenoproep
Wie getuige was of meer denkt te weten over de achtergronden wordt verzocht contact op te nemen met rechercheurs van Rotterdam op 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...