donderdag, maart 4, 2021

Belgische automobilist aangehouden na meerdere overtredingen op A16

Rotterdam / Regio – De politie heeft zondagavond 29 december een Belgische bestuurder aangehouden. Hem is onder andere het rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs ten laste gelegd.

Agenten kregen op de snelweg bij Breda het voertuig in vizier. De automobilist reed consequent met zo’n 45 kilometer per uur boven het maximaal toegestane snelheid. Uiteindelijk leidde de rit tot het Rotterdamse werkgebied, waar de auto staande in gehouden.

Bij de staandehouding bleek dat de Belgische bestuurder onder invloed reed van drugs en ook niet beschikte over een geldig rijbewijs. Daarnaast bleek de man een busje CS-gas voorhanden te hebben, beter bekend als traangas.

De man is aangehouden en overgebracht naar een Rotterdams politiebureau, waar hij zal worden verhoord. De recherche neemt de zaak verder in onderzoek.

Voor het voorhanden hebben van het CS-gas heeft de man een strafbeschikking van €350,- opgelegd gekregen. Het Openbaar Ministerie  buigt zich verder over het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed.

Related Articles

Zes woningen ontruimd na brand Breeweg Rotterdam

0
Rotterdam - Door een flinke brand in een woning aan de Breeweg in Rotterdam heeft...

Jongen (17) aangehouden in Rotterdam Zevenkamp voor meerdere diefstallen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdagochtend met behulp van het Team Parate Eenheid een 17-jarige...

Politie houdt 16 jarige Rotterdam aan voor steekpartij Kruisplein Rotterdam

0
Rotterdam - Een 16-jarige Rotterdammer is donderdag aangehouden als verdachte van een steekpartij op het...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg