Vier auto’s in brand gestoken in Sliedrecht; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Sliedrecht – Afgelopen nacht zijn vier auto’s uitgebrand in op verschillende plekken in Sliedrecht. Waarschijnlijk zijn de auto’s opzettelijk in brand gestoken. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

De Rietzangerstraat, Rembrandtlaan en Karekietstraat waren vannacht het decor van vier autobranden. Van de voertuigen zelf is niet veel meer over. Omstreeks 05.00 uur werden de auto’s kort na elkaar in brand gestoken. De eigenaren van de auto’s hebben aangifte gedaan.

- Advertisement -

Vorige week werd er op de Merelstraat/Rembrandtlaan ook een poging gedaan om een auto in brand te steken. Mogelijk bestaat er een verband tussen deze branden.

Tips melden
De politie is op dit moment druk bezig met het onderzoek. Alle tips en/of camerabeelden met betrekking tot deze autobranden zijn welkom. Mogelijk zijn er mensen die iets verdachts gezien hebben in de Rietzangerstraat, Karekietstraat, Rembrandtlaan of de Merelstraat.

Heeft u meer informatie. Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? U kunt dan ook bellen via Meld Misdaad Anoniem naar 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd