Vier auto’s in brand gestoken in Sliedrecht; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Sliedrecht – Afgelopen nacht zijn vier auto’s uitgebrand in op verschillende plekken in Sliedrecht. Waarschijnlijk zijn de auto’s opzettelijk in brand gestoken. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

De Rietzangerstraat, Rembrandtlaan en Karekietstraat waren vannacht het decor van vier autobranden. Van de voertuigen zelf is niet veel meer over. Omstreeks 05.00 uur werden de auto’s kort na elkaar in brand gestoken. De eigenaren van de auto’s hebben aangifte gedaan.

- Advertisement -

Vorige week werd er op de Merelstraat/Rembrandtlaan ook een poging gedaan om een auto in brand te steken. Mogelijk bestaat er een verband tussen deze branden.

Tips melden
De politie is op dit moment druk bezig met het onderzoek. Alle tips en/of camerabeelden met betrekking tot deze autobranden zijn welkom. Mogelijk zijn er mensen die iets verdachts gezien hebben in de Rietzangerstraat, Karekietstraat, Rembrandtlaan of de Merelstraat.

Heeft u meer informatie. Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? U kunt dan ook bellen via Meld Misdaad Anoniem naar 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...