Brandweerlieden blussen woningbrand vanuit Kazerne en redden bewoner en hond uit woning
via

 

 

Brandweerlieden van de Kazerne Mijnsherenlaan hebben maandag tijdens het bereiden van de maaltijd een brand ontdekt op het balkon van een naast de kazerne gelegen woning. De spuitgasten ondernamen direct actie en blusten de brand grotendeels met de brandslang vanuit de kazerne. Een andere deel van de ploeg ging naar de betreffende woning.

Eenmaal in de woning troffen zij een de bewoner en een hond aan. Deze werden door de spuitgasten in veiligheid gebracht. Ze raakten niet gewond. De brand was op dat moment al naar binnen geslagen. De schade door de brand is groot, de bewoner zal elders onderdak krijgen omdat de woning onbewoonbaar is geworden.

 

 

 

Brandweerlieden blussen woningbrand vanuit Kazerne en redden bewoner en hond uit woning
Schrijver:

 

 

Brandweerlieden van de Kazerne Mijnsherenlaan hebben maandag tijdens het bereiden van de maaltijd een brand ontdekt op het balkon van een naast de kazerne gelegen woning. De spuitgasten ondernamen direct actie en blusten de brand grotendeels met de brandslang vanuit de kazerne. Een andere deel van de ploeg ging naar de betreffende woning.

Eenmaal in de woning troffen zij een de bewoner en een hond aan. Deze werden door de spuitgasten in veiligheid gebracht. Ze raakten niet gewond. De brand was op dat moment al naar binnen geslagen. De schade door de brand is groot, de bewoner zal elders onderdak krijgen omdat de woning onbewoonbaar is geworden.

 

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!