8 januari kerstboomverbranding Zwaneneiland Krimpen aan den IJssel (video)

donderdag 2 januari 2020 13:06

Krimpen aan den IJssel – De kerstboomverbranding is een jaarlijkse traditie in Krimpen aan den IJssel. Dit jaar vindt de verbranding plaats op woensdag 8 januari 2020 vanaf 19.00 uur. De kerstbomen worden rond 19.30 uur aangestoken op het Zwaneneiland ter hoogte van Zwanenkade 73.

Inleveren kerstboom

U ontvangt € 0,50 als u uw kerstboom inlevert. Het inleveren van kerstbomen kan op 8 januari van 13.00 tot 19.00 uur op het Zwaneneiland ter hoogte van Zwanenkade 73. Ook is het mogelijk om kerstbomen van 13.00 tot 17.30 uur in te leveren op het evenemententerrein bij De Tuyter.

Video kerstboomverbranding 2019

Ook nu worden er weer kerstbomen in de openbare ruimte neergelegd. Deze worden vaak door de jeugd opgehaald en op woensdag 8 januari ingeleverd. Wij vragen u de kerstbomen bij voorkeur niet op straat, maar op het gras neer te leggen.

Tekst : gemeente Krimpen aan den IJssel Foto en video : Jeroen van Zomeren

 

 

0 reacties

8 januari kerstboomverbranding Zwaneneiland Krimpen aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De kerstboomverbranding is een jaarlijkse traditie in Krimpen aan den IJssel. Dit jaar vindt de verbranding plaats op woensdag 8 januari 2020 vanaf 19.00 uur. De kerstbomen worden rond 19.30 uur aangestoken op het Zwaneneiland ter hoogte van Zwanenkade 73.

Inleveren kerstboom

U ontvangt € 0,50 als u uw kerstboom inlevert. Het inleveren van kerstbomen kan op 8 januari van 13.00 tot 19.00 uur op het Zwaneneiland ter hoogte van Zwanenkade 73. Ook is het mogelijk om kerstbomen van 13.00 tot 17.30 uur in te leveren op het evenemententerrein bij De Tuyter.

Video kerstboomverbranding 2019

Ook nu worden er weer kerstbomen in de openbare ruimte neergelegd. Deze worden vaak door de jeugd opgehaald en op woensdag 8 januari ingeleverd. Wij vragen u de kerstbomen bij voorkeur niet op straat, maar op het gras neer te leggen.

Tekst : gemeente Krimpen aan den IJssel Foto en video : Jeroen van Zomeren

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!