maandag, maart 8, 2021

Onverantwoorde bestuurder gepakt door Rotterdamse politie; “onbegrijpelijk om je zoon in deze situatie mee te nemen”

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een wel erg hardleerse bestuurder van de weg gehaald. Omdat zijn 10-jarige zoontje naast hem zat, heeft de politie ook een melding gemaakt bij veilig thuis.

Agenten zagen de auto rijden met de voor hun bekende bestuurder. Hij was namelijk al eerder gepakt zonder rijbewijs. Reden om de bestuurder aan de kant te zetten voor een controle.

Van alles mis bij controle
Bij de controle bleek er van alles mis te zijn met het voertuig. De auto was niet verzekerd en had een verlopen APK. Ook de staat van het voertuig was met gladde banden en een kapotte koplamp niet in orde.

De bestuurder had nog altijd geen rijbewijs en uit een speekseltest kwam naar voren dat de man onder invloed bleek van “nagenoeg alle drugs”.

‘Onbegrijpelijk’
Het kind van de man zat in de auto. Door de omstandigheden vonden agenten het dusdanig onverantwoord, dat zij een melding maakten bij veilig thuis. De agenten noemen het “onbegrijpelijk om je zoon in deze situatie mee te nemen”. De bestuurder heeft diverse bekeuringen ontvangen en de auto in in beslag genomen.

Related Articles

Brand in zendmast Hooftmanlaan Alblasserdam

0
Alblasserdam - Een nog onbekende man heeft afgelopen nacht de regelkast van een zendmast aan...

Brandweer blust autobrand Raaphorstpolderweg Gouda

0
Gouda - Op de Raaphorstpolderweg heeft rond 03.15 uur een auto in de brand gestaan....

Man gewond bij steekpartij Prins Hendrikstraat Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een man is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij in de Prins Hendrikstraat...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,368FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg