zondag, maart 7, 2021

Verdachte (38) aangehouden na brandstichting bij CBR Rijswijk

Rijswijk – De politie hield vrijdagochtend 3 januari een 38-jarige man uit Den Haag op heterdaad aan voor brandstichting in het CBR-gebouw aan de Lange Kleiweg. Bij de brand vielen geen gewonden.

Rond 07.45 uur kreeg de politie de melding van een brand bij het Centraal Bureau voor Rijvaardigheden (CBR) aan de Lange Kleiweg. Op het moment van de brand bevonden zich circa dertig mensen in het gebouw. Zij konden ongedeerd naar buiten komen.

In de omgeving van het gebouw konden agenten al snel een 38-jarige verdachte aanhouden. De man zit vast en wordt gehoord op het bureau.

Geen examens mogelijk
Door de brand heeft het CBR bekend gemaakt dat er geen theorie-examens, praktijkexamens en rijtesten kunnen plaatsvinden. Ook is de klantenservice voor beroepsexamens vandaag onbereikbaar.

Het CBR geeft aan alle klanten te informeren en op zoek te gaan naar alternatieve locaties. Als er meer bekend is, worden de betrokken rijscholen en kandidaten geïnformeerd.

Politieonderzoek
Het gebouw is inmiddels verzegeld en de Forensische Opsporing van de politie doet verder onderzoek naar de brandstichting.

De politie komt graag in contact met getuigen van de brandstichting. Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over videobeelden? Bel dan met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Related Articles

Wandelaar vindt babylijkje van jonger dan 24 weken oud in natuurgebied Heidestein Zeist

0
Zeist - Een wandelaar heeft rond 10.30 uur in het natuurgebied Heidestein in Zeist een...

Tieners beroven 53-jarige man Oude Watering Rotterdam

0
Rotterdam - Een 53-jarige man is zaterdagmiddag rond 17.45 uur slachtoffer geworden van een beroving...

Politie op zoek naar mogelijke uithaler in Waalhavengebied Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is in de nacht van zaterdag op zondag urenlang op zoek...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,368FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg