Achtervolging vanuit Dordrecht eindigd met crash in België

maandag 6 januari 2020 09:31

Dordrecht – Een 26-jarige Fransman is afgelopen nacht in België aangehouden na een achtervolging vanaf de A16. De automobilist had op het Zuidpunt getankt en was weggereden zonder te betalen. Ter hoogte van Breda kreeg de man een stopteken maar ging er op hoge snelheid vandoor.

De politie welke een samenwerkingsverband heeft met België startte een achtervolging, collega’s van de Belgische politie haakten snel aan. In het plaatsje Meer crashte de bestuurder toen hij de macht over het stuur kwijtraakte. Hij ramde een betonnen muurtje en kwam tegen een busje tot stilstand.

De Belgische politie heeft de man en zijn 27-jarige bijrijder aangehouden , bij het doorzoeken van zijn auto werden tientallen verpakkingen van cosmetisch en parfumproducten aangetroffen. Deze zijn hoogstwaarschijnlijk van diefstal afkomstig.

**** crash na tanken zonder betalen ****Afgelopen nacht dacht een 26 jarige Fransman, bij het Shell tankstation aan de…

Gepostet von Politie Dordrecht am Montag, 6. Januar 2020

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Achtervolging vanuit Dordrecht eindigd met crash in België
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Een 26-jarige Fransman is afgelopen nacht in België aangehouden na een achtervolging vanaf de A16. De automobilist had op het Zuidpunt getankt en was weggereden zonder te betalen. Ter hoogte van Breda kreeg de man een stopteken maar ging er op hoge snelheid vandoor.

De politie welke een samenwerkingsverband heeft met België startte een achtervolging, collega’s van de Belgische politie haakten snel aan. In het plaatsje Meer crashte de bestuurder toen hij de macht over het stuur kwijtraakte. Hij ramde een betonnen muurtje en kwam tegen een busje tot stilstand.

De Belgische politie heeft de man en zijn 27-jarige bijrijder aangehouden , bij het doorzoeken van zijn auto werden tientallen verpakkingen van cosmetisch en parfumproducten aangetroffen. Deze zijn hoogstwaarschijnlijk van diefstal afkomstig.

**** crash na tanken zonder betalen ****Afgelopen nacht dacht een 26 jarige Fransman, bij het Shell tankstation aan de…

Gepostet von Politie Dordrecht am Montag, 6. Januar 2020

 

Duitser (33) trekt mes in Moordrecht

Duitser (33) trekt mes in Moordrecht

Moordrecht - Een 33-jarige Duitser is zaterdagavond 4 juli door agenten aangehouden nadat hij een mes had getrokken. De politie kreeg een melding binnen dat de man op de Middelweg met het mes had gedreigd naar een omstander die de Duitser op iets aansprak. Het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!