Auto crasht na achtervolging door Hoogvliet

maandag 6 januari 2020 10:02

Hoogvliet – Agenten hebben afgelopen nacht na een achtervolging één inzittende van een auto aangehouden in de Eline Verestraat. De bestuurder negeerde een stopteken toen agenten heb wilden controleren, op de Aveling ging het mis en raakte de bestuurder de macht over het stuur en kwam op het trottoir tot stilstand.

De man en zijn bijrijder sloegen daarna te voet verder op de vlucht. Één van de mannen kon in de Eline Verestraat worden aangehouden, de andere man is niet aangetroffen meer en wordt onderzoek naar gedaan. Toen agenten de auto doorzochten werd duidelijk waarom ze op de vlucht sloegen. In de auto werd een partij drugs aangetroffen. De auto en drugs zijn in beslag genomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto crasht na achtervolging door Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Agenten hebben afgelopen nacht na een achtervolging één inzittende van een auto aangehouden in de Eline Verestraat. De bestuurder negeerde een stopteken toen agenten heb wilden controleren, op de Aveling ging het mis en raakte de bestuurder de macht over het stuur en kwam op het trottoir tot stilstand.

De man en zijn bijrijder sloegen daarna te voet verder op de vlucht. Één van de mannen kon in de Eline Verestraat worden aangehouden, de andere man is niet aangetroffen meer en wordt onderzoek naar gedaan. Toen agenten de auto doorzochten werd duidelijk waarom ze op de vlucht sloegen. In de auto werd een partij drugs aangetroffen. De auto en drugs zijn in beslag genomen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!