Hennepkwekerij met 700 planten in pand van Ostadelaan Schiedam

woensdag 8 januari 2020 22:49

Schiedam – De politie heeft samen met handhaving en Stedin woensdag een hennepkwekerij aan de van Ostadelaan ontmanteld. Het speciale interventieteam Ondermijning na een intensief onderzoek op het spoor.

Bij het binnentreden bleek er nog iemand aanwezig te zijn welke werd aangehouden. Bij het doorzoeken werden er 700 planten aangetroffen en diefstal van stroom geconstateerd. De kwekerij is dezelfde dag nog ontruimd.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hennepkwekerij met 700 planten in pand van Ostadelaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – De politie heeft samen met handhaving en Stedin woensdag een hennepkwekerij aan de van Ostadelaan ontmanteld. Het speciale interventieteam Ondermijning na een intensief onderzoek op het spoor.

Bij het binnentreden bleek er nog iemand aanwezig te zijn welke werd aangehouden. Bij het doorzoeken werden er 700 planten aangetroffen en diefstal van stroom geconstateerd. De kwekerij is dezelfde dag nog ontruimd.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!