29-jarige Hagenaar aangehouden na bedreiging met vuurwapen

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie hield in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 januari in een woning aan de Baltimorehof een 29-jarige man uit Den Haag aan. Hij wordt ervan verdacht op de Kikkerbeetlaan een bewoner te hebben bedreigd met een vuurwapen.

Rond 00.30 uur kreeg de politie de melding binnen dat een bewoner op de Kikkerbeetlaan zou zijn bedreigd met een vuurwapen. Toen agenten op de Kikkerbeetlaan arriveerden, zagen zij een auto ervandoor gaan.

- Advertisement -

Deze auto kon even later op de Erasmusweg worden gestopt en de twee inzittenden zijn volgens de benaderingstechniek vuurwapen gevaarlijke verdachte (BTGV) uit de auto gepraat en aangehouden. Uiteindelijk bleek dat deze twee personen niks met de bedreiging te maken hadden en zijn toen weer in vrijheid gesteld.

Later op de avond werd in een woning aan de Baltimorehof een 29-jarige verdachte aangehouden. Na doorzoeking in de woning is geen vuurwapen aangetroffen. De 29-jarige Hagenaar zit vast en wordt verhoord.

- Advertisement -

Gerelateerd