Rotterdamse jongen (17) aangehouden voor steekincident op Haagse onderwijsinstelling

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag / Rotterdam – Rechercheurs hielden zaterdagmorgen 11 januari een verdachte aan voor een steekincident op 7 januari bij een onderwijsinstelling aan het Neckar in Den Haag. Een 17-jarige jongen raakte daarbij gewond.

De verdachte – een 17-jarige jongen uit Rotterdam – is in een woning in Rotterdam aangehouden. Hij is meegenomen naar een politiebureau waar hij wordt verhoord.

De precieze toedracht van het steekincident wordt nog onderzocht. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis, maar mocht diezelfde dag weer naar huis. Na het incident werd direct een onderzoek ingesteld. Dit onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de 17-jarige Rotterdammer.

- Advertisement -

Gerelateerd