Verdachte aangehouden van verlaten plaats ongeval in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft de vermoedelijke automobilist aangehouden die zaterdagochtend een 32-jarige fietsster had aangereden op de Mathenesserlaan en hierna doorreed.


Lees ook: Automobilist laat fietsster zwaargewond achter na ongeval

- Advertisement -

Zaterdag 11 januari werd de vrouw rond 06.10 uur geschept door een personenauto. Zij raakte hierbij ernstig gewond. In plaats van zich te bekommeren om het zojuist aangereden slachtoffer, reed de automobilist door.

Via Burgernet en social media riep de politie op om uit te kijken naar het mogelijke voertuig en met succes. Even later werd de vermoedelijke auto gevonden veilig gesteld voor verder onderzoek. Dit onderzoek leidde later tot de aanhouding van de 23-jarige verdachte.

De verdachte is een Rotterdammer. Hij is zondagmorgen aangehouden en wordt verdacht van het veroorzaken van het verkeersongeluk met zwaar lichamelijk letsel als gevolg.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...