Politie onderzoekt mogelijke schietpartij na ruzie in Rijswijk

woensdag 15 januari 2020 23:04

Rijswijk – Woensdagavond ontstond omstreeks 22.00 uur een opstootje op de B.H. Heldtlaan. Een van de betrokken mannen werd geduwd en liep weg. Hij stapte in een auto en reed hard weg, achtervolgd door twee mannen. Direct werden er meerdere knallen gehoord.

Volgens getuigen zou er zijn geschoten en is de politie een onderzoek gestart. De agenten sloten de straat af en verrichten onderzoek op en rondom de B.H. Heldtlaan om te zien of er ook daadwerkelijk sporen van een schietpartij aanwezig zijn.

Getuigenoproep
De recherche zoekt getuigen van dit mogelijke schietincident. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie dat de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Sebastiaan Barel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij na ruzie in Rijswijk
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Woensdagavond ontstond omstreeks 22.00 uur een opstootje op de B.H. Heldtlaan. Een van de betrokken mannen werd geduwd en liep weg. Hij stapte in een auto en reed hard weg, achtervolgd door twee mannen. Direct werden er meerdere knallen gehoord.

Volgens getuigen zou er zijn geschoten en is de politie een onderzoek gestart. De agenten sloten de straat af en verrichten onderzoek op en rondom de B.H. Heldtlaan om te zien of er ook daadwerkelijk sporen van een schietpartij aanwezig zijn.

Getuigenoproep
De recherche zoekt getuigen van dit mogelijke schietincident. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie dat de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Sebastiaan Barel

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!