Man neergestoken op Melis Stokelaan in Den Haag; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Donderdagochtend 16 januari rond 06.15 uur stak een nog onbekende man een 47-jarige Hagenaar neer op de Melis Stokelaan ter hoogte van De Dreef. De politie komt graag in contact met getuigen.

Rond 06.15 uur ontving de politie de melding dat een persoon was neergestoken op de Melis Stokelaan. Op de locatie troffen agenten een gewonde man aan. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend hoe het slachtoffer er momenteel aan toe is.

- Advertisement -

Volgens het slachtoffer vluchtte de verdachte in de richting van de Lozerlaan. Sindsdien ontbreekt van de man, waarvan geen duidelijk signalement bekend is, elk spoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigenoproep
De recherche komt graag in contact met personen die donderdagochtend 16 januari tijdens het steekincident aanwezig waren op de Melis Stokelaan ter hoogte van De Dreef.  Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd