Moeder maakt zich niet zo druk over nepwapen in broeksband van 13-jarige zoon Rotterdam – Zevenkamp

zondag 19 januari 2020 13:30

Rotterdam – Agenten hebben zaterdagmiddag een 13-jarige jongen aangehouden nadat hij een nepwapen in zijn broeksband had gestopt. Omwonenden hadden de melding gemaakt toen zij het groepje jongeren zagen hangen.

De agenten gingen er ditmaal niet met getrokken wapens op af maar kozen voor een tactische benadering. Al snel riep de jongen dat het een nepwapen betrof, het wapen werd geïnspecteerd en agenten zagen dat het nepwapen heel erg leek op het dienstwapen een Walther P99 van de politieagenten.

Agenten besloten om de 13-jarige thuis te brengen en het gesprek aan te gaan met de moeder. Moeders vond dat het allemaal niet zo bijzonder en liet de agenten niet eens binnen. Ze was zelfs nog zo brutaal om te vragen naar het legitimatiebewijs van de geüniformeerde agenten. Totaal verbaasd gingen de agenten weer met vervolg. Vanwege de houding van de moeder is er tevens een zorgmelding opgemaakt.

Meer via de Facebookpagina van de politie.

13-jarige met nepwapen in broekbandIs het al ongelooflijk dat een 13-jarige jongen met een niet van echt te…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Sonntag, 19. Januar 2020

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Moeder maakt zich niet zo druk over nepwapen in broeksband van 13-jarige zoon Rotterdam – Zevenkamp
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben zaterdagmiddag een 13-jarige jongen aangehouden nadat hij een nepwapen in zijn broeksband had gestopt. Omwonenden hadden de melding gemaakt toen zij het groepje jongeren zagen hangen.

De agenten gingen er ditmaal niet met getrokken wapens op af maar kozen voor een tactische benadering. Al snel riep de jongen dat het een nepwapen betrof, het wapen werd geïnspecteerd en agenten zagen dat het nepwapen heel erg leek op het dienstwapen een Walther P99 van de politieagenten.

Agenten besloten om de 13-jarige thuis te brengen en het gesprek aan te gaan met de moeder. Moeders vond dat het allemaal niet zo bijzonder en liet de agenten niet eens binnen. Ze was zelfs nog zo brutaal om te vragen naar het legitimatiebewijs van de geüniformeerde agenten. Totaal verbaasd gingen de agenten weer met vervolg. Vanwege de houding van de moeder is er tevens een zorgmelding opgemaakt.

Meer via de Facebookpagina van de politie.

13-jarige met nepwapen in broekbandIs het al ongelooflijk dat een 13-jarige jongen met een niet van echt te…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Sonntag, 19. Januar 2020

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!