Capels restaurant Tante Toos tenminste twee weken gesloten na brand

dinsdag 21 januari 2020 12:45

Capelle aan den IJssel – Het restaurant Tante Toos, waar gisteravond brand was ontstaan, is tenminste voor twee weken gesloten om herstelwerkzaamheden te verrichten. Dit laat het restaurant weten op hun website en social media.

Gisteravond ontstond er rond 21.45 uur brand bij de deur van het restaurant. Ondanks dat de brandweer het vuur snel had geblust, is er veel brand- en rookschade ontstaan.

Mogelijk brandstichting
Er wordt onderzocht of er sprake is van brandstichting. Zo zou er al enige tijd onenigheid zijn en lopen er rechtzaken tussen het restaurant (voorheen nog Bungels Pannekoekenhuis) en buren. Zo werd er onder andere verweten dat spelende kinderen in de achtertuin het leefgenot zou aantasten van omwonenden.

Op social media zijn er veel mensen die de eigenaren een hart onder de riem steken en ze veel sterkte en succes wensen.

 

0 reacties

Capels restaurant Tante Toos tenminste twee weken gesloten na brand
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Het restaurant Tante Toos, waar gisteravond brand was ontstaan, is tenminste voor twee weken gesloten om herstelwerkzaamheden te verrichten. Dit laat het restaurant weten op hun website en social media.

Gisteravond ontstond er rond 21.45 uur brand bij de deur van het restaurant. Ondanks dat de brandweer het vuur snel had geblust, is er veel brand- en rookschade ontstaan.

Mogelijk brandstichting
Er wordt onderzocht of er sprake is van brandstichting. Zo zou er al enige tijd onenigheid zijn en lopen er rechtzaken tussen het restaurant (voorheen nog Bungels Pannekoekenhuis) en buren. Zo werd er onder andere verweten dat spelende kinderen in de achtertuin het leefgenot zou aantasten van omwonenden.

Op social media zijn er veel mensen die de eigenaren een hart onder de riem steken en ze veel sterkte en succes wensen.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!