Politie houdt 31-jarige Rotterdamse aan voor schietpartij Rotterdam Alexander

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag een 31-jarige vrouw aangehouden als verdachte voor de wildwest schietpartij in Rotterdam-Alexander. Een stel werd op 10 september 2019 onder vuur genomen op de Springerstraat en de Kreeftstraat in Rotterdam, een wilde achtervolging tussen de slachtoffers en de verdachten volgde.

Op hoge snelheid reed men over de Hoofdweg en de Grote Beer. Op de Kreeftstraat vluchten de slachtoffers het Alexandrium in waar ook het vuur op hen werd geopend midden in het winkelgebied. Niet veel later sloegen de verdachten op de vlucht en maakten onder bedreiging van een vuurwapen een auto afhandig op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

- Advertisement -

De politie is nog steeds op zoek naar de andere verdachten. Wat de rol van de vrouw precies is geweest wordt onderzocht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd