Politie houdt 31-jarige Rotterdamse aan voor schietpartij Rotterdam Alexander

dinsdag 21 januari 2020 22:24

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag een 31-jarige vrouw aangehouden als verdachte voor de wildwest schietpartij in Rotterdam-Alexander. Een stel werd op 10 september 2019 onder vuur genomen op de Springerstraat en de Kreeftstraat in Rotterdam, een wilde achtervolging tussen de slachtoffers en de verdachten volgde.

Op hoge snelheid reed men over de Hoofdweg en de Grote Beer. Op de Kreeftstraat vluchten de slachtoffers het Alexandrium in waar ook het vuur op hen werd geopend midden in het winkelgebied. Niet veel later sloegen de verdachten op de vlucht en maakten onder bedreiging van een vuurwapen een auto afhandig op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

De politie is nog steeds op zoek naar de andere verdachten. Wat de rol van de vrouw precies is geweest wordt onderzocht

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt 31-jarige Rotterdamse aan voor schietpartij Rotterdam Alexander
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag een 31-jarige vrouw aangehouden als verdachte voor de wildwest schietpartij in Rotterdam-Alexander. Een stel werd op 10 september 2019 onder vuur genomen op de Springerstraat en de Kreeftstraat in Rotterdam, een wilde achtervolging tussen de slachtoffers en de verdachten volgde.

Op hoge snelheid reed men over de Hoofdweg en de Grote Beer. Op de Kreeftstraat vluchten de slachtoffers het Alexandrium in waar ook het vuur op hen werd geopend midden in het winkelgebied. Niet veel later sloegen de verdachten op de vlucht en maakten onder bedreiging van een vuurwapen een auto afhandig op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

De politie is nog steeds op zoek naar de andere verdachten. Wat de rol van de vrouw precies is geweest wordt onderzocht

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!