Politie neemt grote hoeveelheid gestolen gereedschap in beslag in Capelle aan den IJssel en zoekt rechtmatige eigenaren

dinsdag 21 januari 2020 11:46

Capelle aan den IJssel – De politie heeft donderdag 16 januari een grote hoeveelheid gereedschap in beslag genomen in Capelle aan den IJssel. Omdat het gereedschap vermoedelijk van diefstal afkomstig is, komt de politie graag in contact met de mogelijke eigenaren.

Het gereedschap lag opgeslagen in een opslagplaats en werd aangetroffen na een tip. Omdat het voornamelijk duur gereedschap betreft en logischerwijs niet van één persoon kan zijn, kreeg de politie het vermoeden dat het om gestolen goederen gaat.

De politie heeft de spullen in beslag genomen en heeft een 51-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van heling.

Politie zoekt eigenaren
De politie wil graag het gereedschap teruggeven aan de rechtmatige eigenaren. Na onderzoek tussen aangiftes is een deel te plaatsen, maar helaas niet alles. Daarom worden mogelijke eigenaren gevraagd contact op te nemen om zo alsnog hun gereedschap terug te kunnen krijgen.

Als u denkt dat uw spullen hiertussen zitten en u heeft bewijs of een aangifte, neem dan contact op via 0900-8844. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website van de politie.

 

0 reacties

Politie neemt grote hoeveelheid gestolen gereedschap in beslag in Capelle aan den IJssel en zoekt rechtmatige eigenaren
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft donderdag 16 januari een grote hoeveelheid gereedschap in beslag genomen in Capelle aan den IJssel. Omdat het gereedschap vermoedelijk van diefstal afkomstig is, komt de politie graag in contact met de mogelijke eigenaren.

Het gereedschap lag opgeslagen in een opslagplaats en werd aangetroffen na een tip. Omdat het voornamelijk duur gereedschap betreft en logischerwijs niet van één persoon kan zijn, kreeg de politie het vermoeden dat het om gestolen goederen gaat.

De politie heeft de spullen in beslag genomen en heeft een 51-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van heling.

Politie zoekt eigenaren
De politie wil graag het gereedschap teruggeven aan de rechtmatige eigenaren. Na onderzoek tussen aangiftes is een deel te plaatsen, maar helaas niet alles. Daarom worden mogelijke eigenaren gevraagd contact op te nemen om zo alsnog hun gereedschap terug te kunnen krijgen.

Als u denkt dat uw spullen hiertussen zitten en u heeft bewijs of een aangifte, neem dan contact op via 0900-8844. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website van de politie.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!