Jongen in zijn rug gestoken bij ruzie op Pleinweg Rotterdam; Politie zoekt getuigen
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Rotterdam – Woensdagmiddag 22 januari heeft er tijdens een ruzie op de Pleinweg een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte een 17-jarige Rotterdammer gewond.

De politie werd door het ziekenhuis op de hoogte gesteld, nadat er aan het begin van de avond een jongen binnen was gekomen met een steekwond.

Rond 17.00 uur zou de jongen een groep jongeren zijn tegengekomen op het Zuidplein. Op de roltrap richting de Pleinweg kregen ze ruzie wat uitliep op een vechtpartij. Toen hij weg wilde vluchten, werd hij in zijn rug gestoken. Met een vriend ging hij naar het ziekenhuis waar hij werd geopereerd.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien van de steekpartij of wat er voorafgaand gebeurde? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn telefoonnummer 0800-6070. Liever anoniem melden? Bel Meld Misdaad Anoniem op 0600 -7000.

 

Jongen in zijn rug gestoken bij ruzie op Pleinweg Rotterdam; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag 22 januari heeft er tijdens een ruzie op de Pleinweg een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte een 17-jarige Rotterdammer gewond.

De politie werd door het ziekenhuis op de hoogte gesteld, nadat er aan het begin van de avond een jongen binnen was gekomen met een steekwond.

Rond 17.00 uur zou de jongen een groep jongeren zijn tegengekomen op het Zuidplein. Op de roltrap richting de Pleinweg kregen ze ruzie wat uitliep op een vechtpartij. Toen hij weg wilde vluchten, werd hij in zijn rug gestoken. Met een vriend ging hij naar het ziekenhuis waar hij werd geopereerd.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien van de steekpartij of wat er voorafgaand gebeurde? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn telefoonnummer 0800-6070. Liever anoniem melden? Bel Meld Misdaad Anoniem op 0600 -7000.

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!