Jongen in zijn rug gestoken bij ruzie op Pleinweg Rotterdam; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagmiddag 22 januari heeft er tijdens een ruzie op de Pleinweg een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte een 17-jarige Rotterdammer gewond.

De politie werd door het ziekenhuis op de hoogte gesteld, nadat er aan het begin van de avond een jongen binnen was gekomen met een steekwond.

- Advertisement -

Rond 17.00 uur zou de jongen een groep jongeren zijn tegengekomen op het Zuidplein. Op de roltrap richting de Pleinweg kregen ze ruzie wat uitliep op een vechtpartij. Toen hij weg wilde vluchten, werd hij in zijn rug gestoken. Met een vriend ging hij naar het ziekenhuis waar hij werd geopereerd.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien van de steekpartij of wat er voorafgaand gebeurde? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn telefoonnummer 0800-6070. Liever anoniem melden? Bel Meld Misdaad Anoniem op 0600 -7000.

- Advertisement -

Gerelateerd