Vermiste Capelse vrouw overleden aangetroffen Kosboulevard rotterdam

donderdag 23 januari 2020 22:06

Capelle aan den IJssel – De vrouw welke sinds donderdagavond vermist werd vanaf het Wisselspoor is helaas overleden aangetroffen langs de Kosboulevard in Rotterdam. De politie heeft met man en macht naar de vrouw gezocht.

Met behulp van onder andere, een oproep aan burgers, meerdere politie-eenheden en een politiehelikopter werd gehoopt dat ze de vrouw welke in verwarde toestand haar woning verliet tijdig op te sporen, rond 22.52 uur werd zij bij de Zevenhuizerplas door agenten aangetroffen, reanimatie mocht niet meer baten.

Wij wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Worstel jij met zelfmoordgedachten? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 of 113.nl.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vermiste Capelse vrouw overleden aangetroffen Kosboulevard rotterdam
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De vrouw welke sinds donderdagavond vermist werd vanaf het Wisselspoor is helaas overleden aangetroffen langs de Kosboulevard in Rotterdam. De politie heeft met man en macht naar de vrouw gezocht.

Met behulp van onder andere, een oproep aan burgers, meerdere politie-eenheden en een politiehelikopter werd gehoopt dat ze de vrouw welke in verwarde toestand haar woning verliet tijdig op te sporen, rond 22.52 uur werd zij bij de Zevenhuizerplas door agenten aangetroffen, reanimatie mocht niet meer baten.

Wij wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Worstel jij met zelfmoordgedachten? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 of 113.nl.

 

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!