Politie treft brandblussers gevuld met heroïne aan tijdens drugsonderzoek in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdagavond heeft de politie in een lopend onderzoek naar handel in verdovende middelen vier mannen van 17, 26, 28 en 48 jaar aangehouden. Alle verdachten zijn afkomstig uit Rotterdam.

Eén van hen bleek in bezit van 16 kilo heroïne, verstopt in brandblussers. Bij doorzoekingen in woningen aan de Hoekersingel en de Pupillenstraat en in een bedrijfspand aan het Weena werden, naast genoemde verdovende middelen, een vuurwapen, munitie, een Audi RS6, en 4600 euro aan contanten aangetroffen en in beslag genomen.

- Advertisement -

Uitgebreid onderzoek leidde naar het pand aan de Hoekersingel. Omdat het vermoeden bestond dat daar drugs werden opgeslagen en versneden, deden agenten een inval. Naast drie van de vier aangehouden Rotterdammers vond de politie spullen die gebruikt worden om verdovende middelen te versnijden en te verpakken, waaronder een zeef en een vacumeermachine.

Brandblussers
In diezelfde woning stond een lege brandblusser met sporen van vermoedelijk heroïne. De politie zag een 48-jarige verdachte in de omgeving lopen. Hij had een sporttas met brandblussers bij zich. Deze bleken wél gevuld. Niet met bluspoeder, maar met zo’n 16 kilo heroïne.

In het bedrijfspand aan het Weena stond een dure Audi RS6 met vermoedelijk valse kentekenplaten. Die is voor verder onderzoek in beslag genomen. In de Pupillenstraat vonden agenten een vuurwapen en munitie. Tot slot werden een dure Rolex en een Cartier zonnebril in beslag genomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...