Politie zoekt getuigen van ernstig ongeval Hastingsweg Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Een 16-jarig meisje uit Dordrecht is vrijdagmiddag 24 januari rond 16:00 uur zwaargewond geraakt nadat zij op de kruising Provincialeweg-Hastingweg in Dordrecht met haar snorscooter geschept werd door een auto. De bestuurder van de auto, een 23-jarige man uit Zwijndrecht, is aangehouden. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer stak de weg over toen ze door de automobilist in een witte Mini werd aangereden. Ze is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder is ter plekke aangehouden.

- Advertisement -

De toedracht van het ongeval is ondanks het horen van diverse getuigen nog niet helemaal helder voor de politie. Het was op het moment van het ongeval druk op de Provincialeweg, dus het kan goed zijn dat er nog getuigen zijn die de politie niet heeft gesproken.

Informatie melden
Heeft u het ongeval zien gebeuren? Heeft u de witte Mini wellicht vlak voor het ongeval zien rijden? Alle informatie is welkom bij de politie. Bel met 0900-8844 of meld uw informatie anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd