Wegpiraat gepakt na lange achtervolging in regio Haaglanden
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Den Haag, Rijswijk, Delft – Afgelopen nacht heeft de politie een snelheidsduivel van de weg gehaald die op de A4 snelheden boven de 235 kilometer per uur haalde, waar 100 was toegestaan.

De politie was bezig met een snelheidscontrole op de Rijksweg A4 toen de verdachte in beeld kwam. Hij scheurde met een duizelingwekkende 235 kilometer per uur voorbij. Toen agenten met zwaailicht en sirene probeerde dichterbij te komen, probeerde de verdachte ervandoor te gaan.

Tijdens de vlucht haalde de automobilist verschillende stunts uit. Zo haalde de verdachte met hoge snelheidsverschillen andere weggebruikers links en rechts in.

Eenmaal van de snelweg af was de automobilist nog niet klaar met zijn gehaaste gedrag. Op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk veroorzaakte hij bijna een ongeval, nadat hij het rode verkeerslicht negeerde. Later negeerde hij eveneens meermaals het rode verkeerslicht.

Ook hier werd opnieuw een snelheidsmeting verricht en reed het voertuig ruim 180 kilometer per uur. Hierbij raakte de bestuurder bijna de macht over het stuur kwijt. Uiteindelijk kon de auto klem worden gereden in een woonwijk in Delft.

Het rijbewijs van de verdachte werd direct ingenomen en het voertuig is in beslag genomen. De man kan meerdere boetes tegemoet zien en hij is eveneens aangemeld bij het CBR voor een educatieve maatregel gedrag (EMG). Dit is een dure cursus, waarbij de kosten ook voor eigen kosten zijn.

 

Wegpiraat gepakt na lange achtervolging in regio Haaglanden
Schrijver:

 

 

Den Haag, Rijswijk, Delft – Afgelopen nacht heeft de politie een snelheidsduivel van de weg gehaald die op de A4 snelheden boven de 235 kilometer per uur haalde, waar 100 was toegestaan.

De politie was bezig met een snelheidscontrole op de Rijksweg A4 toen de verdachte in beeld kwam. Hij scheurde met een duizelingwekkende 235 kilometer per uur voorbij. Toen agenten met zwaailicht en sirene probeerde dichterbij te komen, probeerde de verdachte ervandoor te gaan.

Tijdens de vlucht haalde de automobilist verschillende stunts uit. Zo haalde de verdachte met hoge snelheidsverschillen andere weggebruikers links en rechts in.

Eenmaal van de snelweg af was de automobilist nog niet klaar met zijn gehaaste gedrag. Op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk veroorzaakte hij bijna een ongeval, nadat hij het rode verkeerslicht negeerde. Later negeerde hij eveneens meermaals het rode verkeerslicht.

Ook hier werd opnieuw een snelheidsmeting verricht en reed het voertuig ruim 180 kilometer per uur. Hierbij raakte de bestuurder bijna de macht over het stuur kwijt. Uiteindelijk kon de auto klem worden gereden in een woonwijk in Delft.

Het rijbewijs van de verdachte werd direct ingenomen en het voertuig is in beslag genomen. De man kan meerdere boetes tegemoet zien en hij is eveneens aangemeld bij het CBR voor een educatieve maatregel gedrag (EMG). Dit is een dure cursus, waarbij de kosten ook voor eigen kosten zijn.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!