Drie mannen aangehouden na bedreiging met vuurwapen in Rotterdamse woning

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Drie mannen zijn zondagmiddag op de Zuiderparkweg aangehouden, nadat zij op de Middenhoefstraat in een woning een man en vrouw zouden hebben bedreigd met een vuurwapen.

Even na het middaguur belde een man het alarmnummer. Hij vertelde dat er twee mannen in zijn woning waren die hem en zijn vriendin hadden bedreigd en geslagen. Daar zou ook een vuurwapen bij zijn gebruikt.

- Advertisement -

Agenten hebben aan de hand van een signalement de daders en de door hen gebruikte auto in de omgeving kunnen aantreffen. Op de Zuiderparkweg werd de auto tot stoppen gemaand en werd vanwege de mogelijke aanwezig van een vuurwapen een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) gestart.

Met getrokken pistolen zijn de verdachten aan de hand van aanwijzingen van de politie uit de auto gepraat. De drie inzittenden, Rotterdammers van 22, 23 en 27 jaar, zijn aangehouden. Bij verdere controle is bij de verdachten en in het voertuig geen vuurwapen aangetroffen. De politie doet nader onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...