Behangafstomer zorgt voor melding van woningbrand Jacob Bijsterstraat Schiedam

dinsdag 28 januari 2020 11:35

Schiedam – Omwonenden hebben dinsdagmorgen de brandweer gebeld dat er mogelijk een woning aan de Jacob Bijsterstraat in brand stond. Vanaf het Griegplein zagen de opwonenden rook vanaf het balkon van een woning op de derde verdieping naar buiten komen. Er werd direct actie ondernomen en de brandweer gebeld.

Eenmaal met toeters en bellen ter plaatse gekomen deed de bewoner van het huis open, deze bleek druk bezig te zijn met het afstomen van behang en hierbij kwam flink wat stoom vrij wat aangezien werd voor rook. De brandweer vertrok dan ook weer snel en de bewoner van het pand is een ervaring rijker.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Behangafstomer zorgt voor melding van woningbrand Jacob Bijsterstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Omwonenden hebben dinsdagmorgen de brandweer gebeld dat er mogelijk een woning aan de Jacob Bijsterstraat in brand stond. Vanaf het Griegplein zagen de opwonenden rook vanaf het balkon van een woning op de derde verdieping naar buiten komen. Er werd direct actie ondernomen en de brandweer gebeld.

Eenmaal met toeters en bellen ter plaatse gekomen deed de bewoner van het huis open, deze bleek druk bezig te zijn met het afstomen van behang en hierbij kwam flink wat stoom vrij wat aangezien werd voor rook. De brandweer vertrok dan ook weer snel en de bewoner van het pand is een ervaring rijker.

 

 

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Gouda - Maandagmiddag 6 april rond 15.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op het afvalbrengstation Cyclus aan de Goudkade in Gouda. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een persoon werd gecontroleerd in de ambulance.Foto's : AS Media Daniel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!