zaterdag, februari 27, 2021

De vonken vliegen ervan af als Nieuwerkerker naar huis wilt rijden

Capelle aan den IJssel – Zaterdagmorgen keken surveillerende agenten wel heel raar op toen ze een auto op hoge snelheid voorbij zagen scheuren, terwijl er een vonkenregen van een van de voorwielen af kwam.

Het incident gebeurde rond 03.15 uur. De agenten merkten de vlammende automobilist op toen deze op de Hoofdweg reed in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel. Waar de vonken vanaf kwamen, miste een wiel.

Er volgde een korte achtervolging, maar de automobilist koos toch eieren voor zijn geld. De auto reed op de velg en de bestuurder was – niet geheel tegen de verwachting van de agenten – onder invloed van alcohol. De bestuurder werd aangehouden.

Op het bureau verklaarde de bestuurder dat hij geen idee had wat er met de auto was gebeurd. Na een kort onderzoek werden er delen van de auto en band te liggen op de Abram van Rijckevorselweg nabij de Schermerhoek. Het ontstaan van de schade is niet bekend geworden.

Het rijbewijs van de man uit Nieuwerkerk aan den IJssel werd niet ingevorderd, omdat het promillage met 565 ug/l met slechts 5 ug/l onder de invorderingsgrens lag.

Related Articles

Politie bezig met grootschalig forensisch onderzoek Bredeweg Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - De politie is een grootschalig forensisch onderzoek gestart bij een boerderijwoning langs de...

Brandweer druk met schoorsteenbrand Knibbelweg Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - De brandweer is zondagmiddag een flinke tijd bezig geweest met het blussen van...

Tientallen studenten bekeurd voor avondklok na groot feest in studentencomplex Oostzeedijk Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft vrijdagavond in een studentencomplex aan de Oostzeedijk in Rotterdam een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg