De vonken vliegen ervan af als Nieuwerkerker naar huis wilt rijden

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Zaterdagmorgen keken surveillerende agenten wel heel raar op toen ze een auto op hoge snelheid voorbij zagen scheuren, terwijl er een vonkenregen van een van de voorwielen af kwam.

Het incident gebeurde rond 03.15 uur. De agenten merkten de vlammende automobilist op toen deze op de Hoofdweg reed in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel. Waar de vonken vanaf kwamen, miste een wiel.

- Advertisement -

Er volgde een korte achtervolging, maar de automobilist koos toch eieren voor zijn geld. De auto reed op de velg en de bestuurder was – niet geheel tegen de verwachting van de agenten – onder invloed van alcohol. De bestuurder werd aangehouden.

Op het bureau verklaarde de bestuurder dat hij geen idee had wat er met de auto was gebeurd. Na een kort onderzoek werden er delen van de auto en band te liggen op de Abram van Rijckevorselweg nabij de Schermerhoek. Het ontstaan van de schade is niet bekend geworden.

Het rijbewijs van de man uit Nieuwerkerk aan den IJssel werd niet ingevorderd, omdat het promillage met 565 ug/l met slechts 5 ug/l onder de invorderingsgrens lag.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...