De vonken vliegen ervan af als Nieuwerkerker naar huis wilt rijden

dinsdag 28 januari 2020 20:20

Capelle aan den IJssel – Zaterdagmorgen keken surveillerende agenten wel heel raar op toen ze een auto op hoge snelheid voorbij zagen scheuren, terwijl er een vonkenregen van een van de voorwielen af kwam.

Het incident gebeurde rond 03.15 uur. De agenten merkten de vlammende automobilist op toen deze op de Hoofdweg reed in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel. Waar de vonken vanaf kwamen, miste een wiel.

Er volgde een korte achtervolging, maar de automobilist koos toch eieren voor zijn geld. De auto reed op de velg en de bestuurder was – niet geheel tegen de verwachting van de agenten – onder invloed van alcohol. De bestuurder werd aangehouden.

Op het bureau verklaarde de bestuurder dat hij geen idee had wat er met de auto was gebeurd. Na een kort onderzoek werden er delen van de auto en band te liggen op de Abram van Rijckevorselweg nabij de Schermerhoek. Het ontstaan van de schade is niet bekend geworden.

Het rijbewijs van de man uit Nieuwerkerk aan den IJssel werd niet ingevorderd, omdat het promillage met 565 ug/l met slechts 5 ug/l onder de invorderingsgrens lag.

 

0 reacties

De vonken vliegen ervan af als Nieuwerkerker naar huis wilt rijden
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Zaterdagmorgen keken surveillerende agenten wel heel raar op toen ze een auto op hoge snelheid voorbij zagen scheuren, terwijl er een vonkenregen van een van de voorwielen af kwam.

Het incident gebeurde rond 03.15 uur. De agenten merkten de vlammende automobilist op toen deze op de Hoofdweg reed in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel. Waar de vonken vanaf kwamen, miste een wiel.

Er volgde een korte achtervolging, maar de automobilist koos toch eieren voor zijn geld. De auto reed op de velg en de bestuurder was – niet geheel tegen de verwachting van de agenten – onder invloed van alcohol. De bestuurder werd aangehouden.

Op het bureau verklaarde de bestuurder dat hij geen idee had wat er met de auto was gebeurd. Na een kort onderzoek werden er delen van de auto en band te liggen op de Abram van Rijckevorselweg nabij de Schermerhoek. Het ontstaan van de schade is niet bekend geworden.

Het rijbewijs van de man uit Nieuwerkerk aan den IJssel werd niet ingevorderd, omdat het promillage met 565 ug/l met slechts 5 ug/l onder de invorderingsgrens lag.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!