Vrouw (26) overleden na ernstige mishandeling in woning Schammenkamp Rotterdam

dinsdag 28 januari 2020 11:09

Rotterdam – Een 26-jarige vrouw is maandag 27 januari overleden aan de verwondingen na een zeer zware mishandeling. De vrouw raakte zaterdag zwaargewond nadat ze ruzie had gekregen met haar partner in hun woning aan de Schammenkamp in Rotterdam-Charlois.

De vrouw werd dusdanig ernstig mishandeld dat buren het tumult hoorden en de politie voor middernacht belden. Deze waren snel ter plaatse en troffen de vrouw zwaargewond aan. De kinderen welke eveneens in de woning aanwezig waren zijn niet gewond geraakt.

De vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed zij maandag alsnog. In de nacht van zaterdag op zondag meldde haar 29-jarige partner zichzelf op het politiebureau, hij is aangehouden en zit vast. De kinderen zijn elders ondergebracht.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, laat de politie ‘omwille van de privacy’ in het midden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (26) overleden na ernstige mishandeling in woning Schammenkamp Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 26-jarige vrouw is maandag 27 januari overleden aan de verwondingen na een zeer zware mishandeling. De vrouw raakte zaterdag zwaargewond nadat ze ruzie had gekregen met haar partner in hun woning aan de Schammenkamp in Rotterdam-Charlois.

De vrouw werd dusdanig ernstig mishandeld dat buren het tumult hoorden en de politie voor middernacht belden. Deze waren snel ter plaatse en troffen de vrouw zwaargewond aan. De kinderen welke eveneens in de woning aanwezig waren zijn niet gewond geraakt.

De vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed zij maandag alsnog. In de nacht van zaterdag op zondag meldde haar 29-jarige partner zichzelf op het politiebureau, hij is aangehouden en zit vast. De kinderen zijn elders ondergebracht.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, laat de politie ‘omwille van de privacy’ in het midden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!