Wederom koolmonoxide in woningen Zijpenberg Capelle aan den IJssel

dinsdag 28 januari 2020 11:23

Capelle aan den IJssel – Voor de derde keer in korte tijd is de brandweer maandagavond wederom uitgerukt voor een koolmonoxide lekkage in de woningen aan de Zijpenberg in Capelle-Oostgaarde. Wederom ging er een CO-melder af waarop de brandweer ter plaatse onderzoek ging verrichten.

Er werd weer een verhoogde concentratie koolmonoxide gemeten, dit is afkomstig vanaf het ketelhuis van het appartementencomplex. Er was al tegen de beheerder van het complex aangegeven dat er herstel moest plaatsvinden, de brandweer heeft nu een daadwerkelijk stookverbod opgelegd.

Koolmonoxide is dodelijk wanneer dit te laat wordt opgemerkt. Het hebben van koolmonoxide melders is daarom van levensbelang. Koolmonoxide ruik je niet, wanneer je vergiftigd raakt val je in slaap en komt een persoon soms zelfs te overlijden wanneer er niet op tijd wordt ingegrepen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wederom koolmonoxide in woningen Zijpenberg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Voor de derde keer in korte tijd is de brandweer maandagavond wederom uitgerukt voor een koolmonoxide lekkage in de woningen aan de Zijpenberg in Capelle-Oostgaarde. Wederom ging er een CO-melder af waarop de brandweer ter plaatse onderzoek ging verrichten.

Er werd weer een verhoogde concentratie koolmonoxide gemeten, dit is afkomstig vanaf het ketelhuis van het appartementencomplex. Er was al tegen de beheerder van het complex aangegeven dat er herstel moest plaatsvinden, de brandweer heeft nu een daadwerkelijk stookverbod opgelegd.

Koolmonoxide is dodelijk wanneer dit te laat wordt opgemerkt. Het hebben van koolmonoxide melders is daarom van levensbelang. Koolmonoxide ruik je niet, wanneer je vergiftigd raakt val je in slaap en komt een persoon soms zelfs te overlijden wanneer er niet op tijd wordt ingegrepen.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!