donderdag, maart 4, 2021

Brand Grote Beer Rotterdam aangestoken, politie start groot onderzoek

Rotterdam –  De brand welke woensdagmiddag uitbrak aan de Grote Beer in Rotterdam is aangestoken, dit bevestigd de politie na onderzoek samen met de brandweer. Rond 18.00 uur sloegen de vlammen binnen korte tijd uit de woning. In de woning werd een man, de bewoner van het huis zwaargewond aangetroffen. Hij werd met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege de grote rookontwikkeling moesten veertig personen hun woningen verlaten. De brandweer heeft onder andere met een hoogwerker de mensen van het balkon gehaald. De bewoners werden opgevangen in een bus van de RET totdat de galerijen gelucht waren.

De politie en de brandweer waren direct na de bluswerkzaamheden een Forensisch onderzoek gestart, daaruit bestaat het vermoeden dat de brand met opzet is aangestoken. Het is nog niet bekend of de bewoner dit zelf heeft gedaan of dat er sprake is van een mogelijk misdrijf. Forensische medewerkers van de politie zullen met ondersteuning van een brandonderzoeker sporen veilig gaan stellen. De toestand van het slachtoffer is kritiek.

Lees ook : Meerdere gewonden en grote ontruiming na uitslaande woningbrand Grote Beer Rotterdam

Related Articles

Jongen (17) aangehouden in Rotterdam Zevenkamp voor meerdere diefstallen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdagochtend met behulp van het Team Parate Eenheid een 17-jarige...

Politie houdt 16 jarige Rotterdam aan voor steekpartij Kruisplein Rotterdam

0
Rotterdam - Een 16-jarige Rotterdammer is donderdag aangehouden als verdachte van een steekpartij op het...

Hardleerse Rotterdammer raakt auto kwijt na rijden zonder rijbewijs

0
Nieuwveen - De politie heeft in een 21-jarige Rotterdammer staande gehouden in Nieuwveen nadat hij...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg