Man met inbrekersgereedschap en auto-onderdelen opgepakt in Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft afgelopen nacht een aanhouding verricht na een achtervolging te voet.

Agenten waren op zoek naar een man naar aanleiding van een verdachte situatie op de Gouden Uilbuurt. De verdachte probeerde aan de dienders te ontkomen door over tuinschuttingen te klimmen en zich uiteindelijk te verstoppen.

- Advertisement -

Gelukkig was er een alerte melder die opmerkte dat de verdachte zich onder een tuintafel schuil hield. Agenten omsingelden de tuin, maar zelfs na aanroepen en het dreigen met een diensthond hield hij zich in eerste instantie van de domme.

Na een laatste waarschuwing voordat de hond ingezet zou worden, koos de verdachte er wijs genoeg voor om zich toch maar over te geven. Bij fouillering werden er inbrekersgereedschap en auto-onderdelen aangetroffen in zijn rugtas. De man is aangehouden.

Omdat de auto-onderdelen waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn, roept de politie potentiële slachtoffers op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

- Advertisement -

Gerelateerd