Man met inbrekersgereedschap en auto-onderdelen opgepakt in Berkel en Rodenrijs

woensdag 29 januari 2020 12:49

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft afgelopen nacht een aanhouding verricht na een achtervolging te voet.

Agenten waren op zoek naar een man naar aanleiding van een verdachte situatie op de Gouden Uilbuurt. De verdachte probeerde aan de dienders te ontkomen door over tuinschuttingen te klimmen en zich uiteindelijk te verstoppen.

Gelukkig was er een alerte melder die opmerkte dat de verdachte zich onder een tuintafel schuil hield. Agenten omsingelden de tuin, maar zelfs na aanroepen en het dreigen met een diensthond hield hij zich in eerste instantie van de domme.

Na een laatste waarschuwing voordat de hond ingezet zou worden, koos de verdachte er wijs genoeg voor om zich toch maar over te geven. Bij fouillering werden er inbrekersgereedschap en auto-onderdelen aangetroffen in zijn rugtas. De man is aangehouden.

Omdat de auto-onderdelen waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn, roept de politie potentiële slachtoffers op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 

0 reacties

Man met inbrekersgereedschap en auto-onderdelen opgepakt in Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft afgelopen nacht een aanhouding verricht na een achtervolging te voet.

Agenten waren op zoek naar een man naar aanleiding van een verdachte situatie op de Gouden Uilbuurt. De verdachte probeerde aan de dienders te ontkomen door over tuinschuttingen te klimmen en zich uiteindelijk te verstoppen.

Gelukkig was er een alerte melder die opmerkte dat de verdachte zich onder een tuintafel schuil hield. Agenten omsingelden de tuin, maar zelfs na aanroepen en het dreigen met een diensthond hield hij zich in eerste instantie van de domme.

Na een laatste waarschuwing voordat de hond ingezet zou worden, koos de verdachte er wijs genoeg voor om zich toch maar over te geven. Bij fouillering werden er inbrekersgereedschap en auto-onderdelen aangetroffen in zijn rugtas. De man is aangehouden.

Omdat de auto-onderdelen waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn, roept de politie potentiële slachtoffers op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!