maandag, december 6, 2021
2.5 C
Rotterdam
maandag 6 december 2021

Gewapende overvaller gevlucht met greep uit kassa Prinsenplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een supermarkt aan het Prinsenplein is woensdagavond het doelwit geweest van een gewapende overval. De dader is ontkomen met een geldbuit. De politie komt graag in contact met getuigen.

Rond 19.50 uur kwam een man de winkel binnen en liep rechtstreeks naar de service-balie. Hier zou hij een medewerkster hebben bedreigd met een vuurwapen en geld hebben geëist. Na een greep in de kassa is hij in onbekende richting gevlucht.

De overvaller droeg een grijze pet en een winterjas met daaronder een rode polo. Ook had de man een baardje.

De politie startte direct een zoektocht in de omgeving. Ook de politiehelikopter heeft nog enige tijd meegezocht. Helaas werd de verdachte niet gevonden. De recherche heeft camerabeelden veiliggesteld en zal een nader onderzoek instellen.

Getuigenoproep
De recherche komt voor het onderzoek graag in contact met getuigen of mensen die andere informatie hebben dat mogelijk van pas kan komen. Het doorgeven van tips kan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website en telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -