donderdag, maart 4, 2021

Rotterdammer (31) opgepakt als verdachte bij moord Derk Wiersum

Rotterdam / Amsterdam – Maandag 27 januari heeft de politie een nieuwe verdachte aangehouden voor de moord op advocaat Derk Wiersum. Het gaat om een 31-jarige Rotterdammer.
De man werd maandagochtend vroeg in Amsterdam aangehouden door een arrestatieteam. Direct na de aanhouding zijn, onder leiding van de rechter-commissaris, op twee locaties in Amsterdam en Rotterdam doorzoekingen gedaan. Vandaag is de man voorgeleid en wordt zijn voorarrest met tenminste twee weken verlengd.
De Rotterdammer wordt verdacht van het medeplegen van de moord op advocaat Derk Wiersum. De 44-jarige Wiersum werd 18 september vorig jaar doodgeschoten bij zijn woning in Buitenveldert.

In deze zaak zitten nog twee eerder aangehouden verdachten vast: de 36-jarige Giërmo B. uit Almere en een 26-jarige man uit Soest. De twee verdachten worden verdacht voor het medeplegen van de moord en betrokkenheid bij de moord.

Meer details over de aanhouding en doorzoekingen worden momenteel niet gedaan, omdat het onderzoek nog in volle gang is.

Related Articles

Jongen (17) aangehouden in Rotterdam Zevenkamp voor meerdere diefstallen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdagochtend met behulp van het Team Parate Eenheid een 17-jarige...

Politie houdt 16 jarige Rotterdam aan voor steekpartij Kruisplein Rotterdam

0
Rotterdam - Een 16-jarige Rotterdammer is donderdag aangehouden als verdachte van een steekpartij op het...

Hardleerse Rotterdammer raakt auto kwijt na rijden zonder rijbewijs

0
Nieuwveen - De politie heeft in een 21-jarige Rotterdammer staande gehouden in Nieuwveen nadat hij...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg