Brokkenpiloot alsnog achterhaald via kenteken na verlaten plaats ongeval Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Nu zou je denken dat een gemiddelde automobilist zorgt dat het voertuig waarin hij rijdt technisch in orde is en natuurlijk ook dat deze verzekerd is. Daarnaast is het natuurlijk wel zo slim dat de bestuurder ook aan alle wettelijke eisen voldoet. Wanneer je dan in alle snelheid uit de bocht vliegt en paaltje raakt en niet gepakt wilt worden ga je er natuurlijk als een haas vandoor.

De automobilist welke dit ongeluk veroorzaakte was echt niet zo snugger om zijn kentekenplaat na het ongeval niet mee te nemen. Een voorbijganger zag de plaat liggen en belde de politie. Deze heeft de plaat opgehaald en zal een bezoekje gaan brengen bij de eigenaar van het voertuig. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat de chauffeur onder invloed is van alcohol of gewoon probeerde weg te komen omdat zijn auto mogelijk onverzekerd is. Daarnaast is er natuurlijk schade aan straatmeubilair wat de gemeente dan ook maar graag wil verhalen.

- Advertisement -

Hoe het is afgelopen dat zullen wij nooit weten maar de burger welke de plaat heeft gevonden stuurde ons er nog wel even een foto van toe. Mocht u trouwens we iets gezien hebben op de kruising Burgemeester Bakkerlaan met de Burgemeester Schalijlaan dan verzoeken zij om met hen contact op te nemen.

Volgens de RDW is de auto gekeurd maar mogelijk niet verzekerd, of dit daadwerkelijk zo is, is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd