Geen treinverkeer tussen Den Haag en Gouda door ongeval

vrijdag 31 januari 2020 12:28

Het treinverkeer tussen Gouda en Den Haag is door een ongeluk bij station Lansingerland ernstig ontregeld. Op het station ontstond er een aanrijding met een persoon, waardoor dit precies gebeurde is nog onduidelijk.

De hulpdiensten zijn groots uitgerukt voor de hulpverlening aan het slachtoffer en om de mensen uit de gestrande trein te halen. Na ongeveer een half uur was het slachtoffer een man onder de trein vandaan en is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Geen treinverkeer tussen Den Haag en Gouda door ongeval
Schrijver:

 

 

Het treinverkeer tussen Gouda en Den Haag is door een ongeluk bij station Lansingerland ernstig ontregeld. Op het station ontstond er een aanrijding met een persoon, waardoor dit precies gebeurde is nog onduidelijk.

De hulpdiensten zijn groots uitgerukt voor de hulpverlening aan het slachtoffer en om de mensen uit de gestrande trein te halen. Na ongeveer een half uur was het slachtoffer een man onder de trein vandaan en is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!