Politie start onderzoek na ‘verdacht overlijden’ in Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Een vrouw is donderdagavond op de Willem Passtoorsstraat helaas zonder succes gereanimeerd door de hulpdiensten. Ze overleed ter plekke. De omstandigheden riepen echter vragen op bij de politie, daarom is er een onderzoek gestart.

Donderdagavond rond 18.50 uur zijn rechercheurs een onderzoek gestart op de plek van de reanimatie van de vrouw. Ook is er een verdachte aangehouden, het gaat om een man uit Schiedam van 23 jaar oud. De man en vrouw wonen samen op het Faassenplein in Schiedam. In de woning is gisteravond onderzoek gedaan.

- Advertisement -

De politie heeft nog veel vragen en roept getuigen op, die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden. Mogelijk is er een ruzie, een burenruzie of onenigheid geweest tussen de twee of wellicht met meerdere mensen erbij.

Tips melden
Heeft u iets gehoord of gezien donderdagavond op Willem Passtoorsstraat of op het Faassenplein in Schiedam? Mogelijk dat er een ruzie, een burenruzie of onenigheid op straat is geweest, op het Faassenplein of op de Passtoorsstraat.

De politie benadrukt dat alle informatie welkom is. Bel met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0900-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...