Zwaargewonde na steekpartij Prinses Margrietstraat Ridderkerk

vrijdag 31 januari 2020 14:49

Ridderkerk – In de Prinses Margrietstraat heeft vrijdagmiddag omstreeks 14.30 uur een steekincident plaatsgevonden, daarbij is één persoon zwaargewond geraakt. De hulpdiensten zijn groots uitgerukt, ook een traumahelikopter is ter plaatse.

Wij updaten dit artikel zodra meer bekend

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na steekpartij Prinses Margrietstraat Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – In de Prinses Margrietstraat heeft vrijdagmiddag omstreeks 14.30 uur een steekincident plaatsgevonden, daarbij is één persoon zwaargewond geraakt. De hulpdiensten zijn groots uitgerukt, ook een traumahelikopter is ter plaatse.

Wij updaten dit artikel zodra meer bekend

 

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!