Man overvallen in eigen garage Ringdijk Ridderkerk

zondag 2 februari 2020 10:10

Ridderkerk – Een man is afgelopen nacht omstreeks 04.00 uur overvallen in zijn eigen parkeergarage aan de Ringdijk in Ridderkerk. De man kwam thuis en werd vervolgens bedreigd door drie personen, één van hen had een vuurwapen bij zich.

De mannen beroofden het slachtoffer van persoonlijke eigendommen en sloegen daarna op de vlucht. Het slachtoffer belde vervolgens direct de politie welke op zoek ging naar de verdachten. Helaas is het drietal niet meer aangetroffen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overvallen in eigen garage Ringdijk Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Een man is afgelopen nacht omstreeks 04.00 uur overvallen in zijn eigen parkeergarage aan de Ringdijk in Ridderkerk. De man kwam thuis en werd vervolgens bedreigd door drie personen, één van hen had een vuurwapen bij zich.

De mannen beroofden het slachtoffer van persoonlijke eigendommen en sloegen daarna op de vlucht. Het slachtoffer belde vervolgens direct de politie welke op zoek ging naar de verdachten. Helaas is het drietal niet meer aangetroffen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!