Vrouw springt uit flat bij brand aan Havikhorst Rotterdam

zondag 2 februari 2020 20:10

Rotterdam – Een vrouw is zondagavond 2 februari omstreeks 20.00 uur gewond geraakt nadat er in het portiek van haar woning in één van de kelderboxen brand was ontstaan. De vrouw raakte door de grote rookontwikkeling in paniek en liet eerst haar minderjarige dochter zakken en sprong vervolgens zelf naar beneden vanaf de tweede verdieping.

Door de rookontwikkeling was het trappenhuis niet toegankelijk. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand en meerdere hulpdiensten werden ingezet, inclusief een traumateam. De brandweer haalde diverse personen uit hun woningen. In totaal zijn er zeker twintig mensen uit de acht woningen gehaald.

Acht personen zijn vanwege rookinhalatie naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer dat naar beneden was gesprongen, is eveneens naar het ziekenhuis vervoerd. De overige bewoners zijn tijdelijk opgevangen in de sporthal de Wielewaal. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie en brandweer zullen onderzoek doen naar de toedracht van de brand.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw springt uit flat bij brand aan Havikhorst Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is zondagavond 2 februari omstreeks 20.00 uur gewond geraakt nadat er in het portiek van haar woning in één van de kelderboxen brand was ontstaan. De vrouw raakte door de grote rookontwikkeling in paniek en liet eerst haar minderjarige dochter zakken en sprong vervolgens zelf naar beneden vanaf de tweede verdieping.

Door de rookontwikkeling was het trappenhuis niet toegankelijk. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand en meerdere hulpdiensten werden ingezet, inclusief een traumateam. De brandweer haalde diverse personen uit hun woningen. In totaal zijn er zeker twintig mensen uit de acht woningen gehaald.

Acht personen zijn vanwege rookinhalatie naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer dat naar beneden was gesprongen, is eveneens naar het ziekenhuis vervoerd. De overige bewoners zijn tijdelijk opgevangen in de sporthal de Wielewaal. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie en brandweer zullen onderzoek doen naar de toedracht van de brand.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!