Kortsluiting in luchtbevochtiger zet kantoorpand in de rook Fascinatio Boulevard Rotterdam

maandag 3 februari 2020 00:35

Rotterdam – Zondagavond 2 februari rond 23.50 uur is brand ontstaan in een kantoorpand aan de Fascinatio Boulevard in Rotterdam. Aldaar er sprake zijn van mogelijk veel rookontwikkeling de brand zich op de 7e etage bevond werd er opgeschaald naar middelbrand.

Meerdere brandweervoertuigen gingen met spoed ter plaatse en troffen eenmaal boven gelukkig een klein brandje aan. In een apparaat om lucht te bevochtigen was kortsluiting opgetreden, hierdoor was de behuizing gaan smelten wat voor rookontwikkeling zorgde. De watertank bluste het brandje gelukkig vrij snel. Na wat ventilatie vertrok de brandweer weer.
.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20200203003145.jpg

20200203003146.jpg

 

0 reacties

Kortsluiting in luchtbevochtiger zet kantoorpand in de rook Fascinatio Boulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagavond 2 februari rond 23.50 uur is brand ontstaan in een kantoorpand aan de Fascinatio Boulevard in Rotterdam. Aldaar er sprake zijn van mogelijk veel rookontwikkeling de brand zich op de 7e etage bevond werd er opgeschaald naar middelbrand.

Meerdere brandweervoertuigen gingen met spoed ter plaatse en troffen eenmaal boven gelukkig een klein brandje aan. In een apparaat om lucht te bevochtigen was kortsluiting opgetreden, hierdoor was de behuizing gaan smelten wat voor rookontwikkeling zorgde. De watertank bluste het brandje gelukkig vrij snel. Na wat ventilatie vertrok de brandweer weer.
.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20200203003145.jpg

20200203003146.jpg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!