Kortsluiting in luchtbevochtiger zet kantoorpand in de rook Fascinatio Boulevard Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagavond 2 februari rond 23.50 uur is brand ontstaan in een kantoorpand aan de Fascinatio Boulevard in Rotterdam. Aldaar er sprake zijn van mogelijk veel rookontwikkeling de brand zich op de 7e etage bevond werd er opgeschaald naar middelbrand.

Meerdere brandweervoertuigen gingen met spoed ter plaatse en troffen eenmaal boven gelukkig een klein brandje aan. In een apparaat om lucht te bevochtigen was kortsluiting opgetreden, hierdoor was de behuizing gaan smelten wat voor rookontwikkeling zorgde. De watertank bluste het brandje gelukkig vrij snel. Na wat ventilatie vertrok de brandweer weer.
.

- Advertisement -

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20200203003145.jpg

20200203003146.jpg

- Advertisement -

Gerelateerd